Hulp nodig?

085-2012012 info@3nergie.nl
3nergie

Blog

Laadcapaciteit van uw energieaansluiting

Laadcapaciteit van uw energieaansluiting

Belangrijkste aandachtspunten bij een laadpaal voor bedrijven. 3nergie beschrijft de gevolgen voor uw energiebehoefte en elektra aansluiting. Alleen een passende energieaansluiting kan optimaal gebruik maken van uw laadpaal. Het is raadzaam om administratieve en fysieke aanpassingen altijd in overleg met een onafhankelijk adviseur te doen.

Lees verder ...
Transitie naar 2020

Transitie naar 2020

Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij nog veel vaker van dienst mogen zijn.

Lees verder ...
Regiotoeslag gas 2020

Regiotoeslag gas 2020

Regiotoeslag op gas die energieleverancier berekenen zijn gebaseerd op de transporttarieven van GTS. Vanaf 1 januari 2020 wordt de methode van berekening van transporttarieven veranderd en stijgt de regiotoeslag gemiddeld met 8,6%. Vooral Grootverbruikers gas hebben belang bij een lagere prijs per m3 aardgas.

Lees verder ...
SDE+ subsidie aanvragen vanaf 29 oktober‎ 2019

SDE+ subsidie aanvragen vanaf 29 oktober‎ 2019

Laatste SDE+ najaarsronde start 29 oktober - Met de SDE-subsidie (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie) ontvangt u een financiële bijdrage voor het opwekken van duurzame energie. Ondernemers kunnen voor de laatste maal in 2019 de populaire SDE-subsidie (beter bekend als SDE+) aanvragen voor zonnepanelen, windenergie en duurzame warmte. De overheid stelt miljarden ter beschikking voor het stimuleren van de productie van duurzame energie, maar dit gaat veranderen.

Lees verder ...
Vakbeurs Energie 2019

Vakbeurs Energie 2019

Vakbeurs Energie, de jaarlijkse energiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch is de ontmoetingsplaats voor energiebesparing en duurzame energieopwekking. Ook op deze 15de editie was 3nergie er om kennis op te doen en te netwerken. Meer weten?

Lees verder ...

Kunnen we helpen?

Wij voorzien dat verschillende vormen van duurzame energie goedkoper en dus interessanter zijn dan traditionele energie. Investeren in duurzaamheid levert een beter rendement op dan bij de bank.

Neem Contact Op

Meer inzicht tegen lagere kosten? We geven graag advies.