Hulp nodig?

085-2012012 info@3nergie.nl
3nergie

Energieadvies

Energieadvies op maat
Energieadvies op maat

Energieadvies op maat

Wilt u energie besparen, zowel in kosten als verbruik? Een onafhankelijke energieadviseur kan met kennis en ervaring de persoonlijke situatie inventariseren en beoordelen. Hoewel energie iets universeels is, kan de behoefte en daarmee de invulling ervan nog eens verschillen.

De energie adviseur bekijkt binnen uw organisatie wat mogelijk is. U krijgt een rapport waarin minder bekende, maar ook erkende maatregelen op een rij staan. In het rapport staat ook wat het kost, hoeveel u bespaart en daarmee hoe snel de investering is terugverdient.

Maatwerkadvies geeft de beste resultaten.

Wat houdt Maatwerkadvies energiebesparing in?

Het maatwerkadvies is een advies op maat. Het geeft voor uw inrichting aan welke maatregelen energiebesparing opleveren, efficiëntie verhogen en de beheersbaarheid verbeteren. U kunt ook advies krijgen over financiële besparing op gas en elektra, maar ook aangaande het opwekken van duurzame energie - bijvoorbeeld middels zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepomp. In het advies staan verder een raming van de kosten en de tijd die het duurt voordat de investering is terugverdiend via een lagere energierekening (zeg maar de terugverdientijd).

Belang van inventarisatie

Een energieadvies op maat is gebaseerd op een gedegen inventarisatie. De energie consultant bespreekt de wensen en onderzoekt (latente) behoefte. De verkregen gebruikersinformatie, meetdata en eigen waarnemingen vormen de basis van het maatwerkadvies.

Vanaf het eerste moment moet wel het doel duidelijk zijn; energie besparen, minder energiekosten of duurzamer worden. Zoekt u alleen advies of volledige ontzorging bij de realisatie.

Energiedoelstellingen
Bepaal uw energiedoelstellingen

Energie doelstellingen komen vaak voort uit veranderende inzichten en behoeften. Welke energie doelstelling heeft u met uw bedrijf?

Voor meer informatie

Een energiemanagement consultant heeft niet alleen kennis van de energiemarkt, maar ook veel contacten binnen de energiebranche. Voor de uitvoering van de specificaties maatregelen kan u zelf een gespecialiseerd bedrijf inschakelen of het als project uitbesteden aan de energieadviseur.

De toegevoegde waarde van een onafhankelijk adviseur is dus vaak niet alleen financieel, maar deze zorgt ook voor een functioneel betere deal of oplossing.

3nergie geeft u niet alleen de informatie, maar helpt ook graag bij de uitvoering.

Kunnen we helpen?

Wij ondersteunen ondernemers bij effectief energiemanagement en energie vraagstukken.

3nergie geeft u niet alleen de informatie, maar helpt ook graag bij de uitvoering.

Neem Contact Op

Meer inzicht tegen lagere kosten? We geven graag advies.