Hulp nodig?

085-2012012 info@3nergie.nl
3nergie

Blog

kWh naar MJ

KWh naar MJ

Omrekening van kWh naar MJ. De energetische waarde van 1 Watt is gelijk aan 1 Joule per seconde. 1 kWh komt overeen met 3,6 MJ.

Lees verder ...
Cosinus Phi verbetering

Cosinus Phi verbetering

Cosinus phi geeft de verhouding aan tussen nuttig vermogen en blindstroom. Cosinus phi verbetering wordt soms ook blindwattcompensatie genoemd.

Lees verder ...
Wat zijn verbruiksprofielen?

Wat zijn verbruiksprofielen?

Met een verbruiksprofiel kan een min of meer nauwkeurige inschatting gemaakt worden van het verbruik van een grote groep aansluitingen over een korte periode op basis van een bekend verbruik over een langere periode, bijvoorbeeld een jaar. Het verbruiksprofiel bestaat uit een reeks fracties van een jaarverbruik.

Lees verder ...
FedEC: Waarom we lid zijn?

FedEC: Waarom we lid zijn?

Federatie van Energieconsultants (FedEC) 3nergie hecht waarde aan samenwerking en daarom ook lid van de beroepsvereniging voor energieadviseurs.

Lees verder ...
Vakbeurs Energie 2018

Vakbeurs Energie 2018

3nergie was aanwezig op de energie vakbeurs waar specialisten kennis, producten en connecties om verder te kunnen. Voor klanten had ik vanuit 3nergie een speciale belangstelling voor de hallen ‘De gebouwde omgeving’ en ‘Industrial Heat & Power’.

Lees verder ...

Kunnen we helpen?

Wij voorzien dat verschillende vormen van duurzame energie goedkoper en dus interessanter zijn dan traditionele energie. Investeren in duurzaamheid levert een beter rendement op dan bij de bank.

Neem Contact Op

Meer inzicht tegen lagere kosten? We geven graag advies.